Fresky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

SFINGA

predohra
Sedela pri bare . Vošiel do miestnosti a preletel pohľadom po tvárach, pozdravil sa niekoľkým známim .
Prechádzal barom suverénne. Sedela v obtiahnutých červených šatách chrbtom k nemu .
Vlasy mala zopnuté v pevnom uzle, bezchybne omotanom čiernou šatkou.
Šaty jej zo zadu lemovali krásny jemne vypracovaný chrbát. Provokatívne mala prehodený zjavne ťažkú striebornú retiazku okolo krku , klesala chrbátom až padala pod šaty.
Výstrednosť tohto výstrihu na nevšednom mieste ho upútala. Skĺzol pohľadom v sekunde po reťazy, či retiazke a skúmal kde pod šatami končí.Temer nevideteľne pod šatami pokračovala , až nakoniec zbadal čosi , čo vyzeralo ako  koniec reťaze. Ale akoby sa rozvetvovala a pokračovala okolo pásu.Nepohnute sedela. Zachytil tvár svojej milenky. Hudba začala gradovať. Ženy sa v rytme vlnili a snažili sa upútať hocikoho.Keď šiel okolo , pár žien sa na neho opakovane zahľadelo, keď okolo nich prechádzal skúmali kam mieri . Sprevádzali ho pohľadom k milenke a mámili ho tancom k sebe.Pristúpil k milenke a objal ju zo zadu . Poddala sa jeho rytmu a za chvíľu sa zohrane oddávali vlastnej súhre.
Sfinga pri bare otočila hlavu k miestu, kde tancoval.
Hladil tvár milenke a jemne ju odstrčil aby si ju mohol podmanivo pritiahnuť, keď ho niečo prinútilo pozrieť sa k baru .
Hľadeli na neho dve tvrdé, chladné, mačkovité oči, premerali si ho , na chvíľu sa prižmúrili , zjemneli a v stonine sekundy Sfinga odvrátila tvár a zapálila si.
Tancoval ďalej, chytil tanečníčku pod krk a zaklonil jej hlavu. Sfinga vyfúkovala dym a tvár obrátila spať k nemu. Mala krivý nos , ktorý jej tvári dodával akúsi nevšednú podobu .Z jej pohybou vyžarovala vyrovnanosť a nedostupnosť. Z očí chlad ale zvedavosť . Bozkával tanečíčku zo zadu na ucho a pohľad venoval Sfinge.
Nehýbala sa , sledovala . Potiahla si a oči zapichla na tanečníčku. Tá sa za otočila za pôvodom svojho nekľudu a obzrela si Sfingu. Potom zavrela oči a zdvihla ruku , ktorou mu pomaly hladkala vlasy . Prsia sa pri tom pohybe vypli .Otočil si ju a nebadane jej prešiel prstom po bradávkach . Zareágovali rovnako rýchlo ako tanečníčkine lono . Vedel to, poznal ju .

Spomenul si ako na chate nakladal drevo do krbu , keď otvorila okno, dovnútra vrazila zima , z okna opadol sneh. Postála tam chvíľu , nechala okno zarosiť. Zavrela ho a kamsi zmizla von. Potom na to okno zaklopala , stála tam nahá v tom mraze, len matne  jej obrysy tušil cez zarosené sklo . Potom priložila na okno bradavku , prebehla ním bolestná túžba, prstom rýchlo nakreslila prsia . Bleskovo dokreslila postavu ženy a horúcim telom sa o to okno oprela. Vstal a pohladil jej prsia po skle a pobzkal  ich. Vbehla do vnútra jeho divoká lasička  a všetko z neho sthrhla ale nedovolila dotknúť sa jej . Dráždila kým nevyprokovala prudký sex bez zábran a pravidiel , vašnivá a multiorgazmická . Dokázala žiadať a prosiť, ponúkať a odmietať.Chutná kombinácia.

Sfinga už im nevenovala pohľad. Pila a nechala sa pozorovať z profilu.Vtlačil svojej tanečníčke jazyk do úst a prstom sa pohyboval po vrecku na jej nohaviciach , zmenil smer a razil si cestu pozdĺž švu až k záhybu kde už verejnosť nevidela .
Rukou prešiel po vnútornej strane stehna a na chvíľu prešiel po intímnom mieste. Dych sa jej pozastavil , tep jej pulzoval .
Dlho sa tam nezdržal , na verejnosti mal rád len hry. ODtiahol si ju a tancovali oddelene.
Hľadela na neho a usmievala sa tým pre ňu typickým úsmevom. Ponúkala mu ním svoje telo. Mohol by o nej napísať ďalšiu knihu Tisíc a jedna noc.Tancoval a vnímal jej vôňu , mal ju rád .Obzrel sa za Sfingov. Už nesedela pri bare , opierala sa neďalko o pult a jemne vlnila bokmi. Reťaz sa vlnila na jej chrbáte Mala krásne telo, ženské, tvarované , šaty končili nad kolenami , ženské boky , štíhle rysované nohy a ten chrbát.Nedívala sa na nich , pozerala kamsi , akoby tam nepatrila.
Vrela v ňom túžba po Sfinge, chytiť ju za tú reťaz a priškrtiť akurát natoľko, aby mohla vydať len stony v momente ,  v ktorom by si bral jej telo s dušou a strhával z nej ten chlad aj so šatami.Vrela v ňom túžba vidieť svoju tanečníčku ako bozkáva Sfingu a svojou bezprostrednosťou by zbavovala Sfingu svojej vyrovnanosti , chlad by nahrádzala túžba.Prudko chytil svoju tanečníčku v rozkroku a pritiahol si ju k sebe a niečo jej šepkol do ucha . Otočila sa za Sfingou, prešla mu po chrbte nechtami a nebezpečne sa usmiala.
Bola to vysoká pekná blondína a všetko na nej si žiadalo dotyk. Bola to šikovná lasička , rýchla a prchká ale našiel spôsob ako si ju v niektorých momentoch k sebe pripútať a rada sa k nemu vracala.
Lasička sa prešmykla pomedzi ľudí ,ktorých pribúdalo a miesto na tancovanie sa menilo na kotol . Ľudia viac pili, viac sa dotýkali, náhodné pohľady sa stávali cielenými , neznámi  sa stávali známimi,tanec bol odvážnejší, ženy necudnejšie a muži odvážnejší. Hudba bola dráždivá , prostredie v šere naberalo intímny ráz .

Lasička si kupovala ďalší drink , vyhľadala pohľadom Sfingu .Sfinga sa otočila , vpila sa jej do očí , nezabudnutelná tvár. Lasička si ju drzo prezrela zhora nadol , odpíjala pri tom z pohára, pohrávala sa so slamkou a so svojím podmaňujúcim úsmevom. Nestrhávali zo seba oči, keď sa Sfinga v rytme prudko otočila , zdvihla v rytme hudby ruky a ako kĺzali vo vzduchu jedna po druhej a tenké náramky sa trblietali tou tmou , Lasička prudko položila svoj pohár a vydala sa za nou .. tmou..za hrou .. na lov.

Freskoidné príbehy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014